Wiskunde Module

Doel

De module richt zich op de basisvaardigheden van het rekenen dat nodig is bij het hydraulisch rekenen in de opleidingen aankomend sprinklertechnicus en sprinklertechnicus. De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld;

- berekeningen met breuken;

- lineair interpoleren;

- lineair vergelijken;

- machten vergelijken.

Bestemd voor

Deze module is bestemd als ondersteuning in de opleidingen aankomend sprinklertechnicus en sprinklertechnicus.

De cursus kunt u synchroon met de sprinkleropleidingen volgen deze biedt dan extra ondersteuning op het aspect rekenen. De cursus bij  6 of meer aanmelding kunt op elk gewenst moment starten en zodoende kunt u de cursus ook voorafgaand aan de opleidingen aankomend sprinklertechnicus en sprinklertechnicus volgen. 

Cursus omschrijving

De cursus is opgebouwd uit 6 modules die elk een belangrijk onderwerp behandelen om het hydraulisch reken van de sprinkler cursussen beter te kunnen begrijpen. De cursus betreft 1 les middag waarbij in een online leeromgeving ondersteuning wordt geboden, het lesmateriaal is dan ook online te vinden. 

De studiebelasting bedraagt ten minste 16 uren. 

Cursusduur en -kosten

De cursusduur bedraagt 2 dagen thuisstudie en 1 lesmiddag, de cursuskosten bedragen € 250,- dit is inclusief digitaal lesmateriaal.

Start opleiding & examen

De Wiskunde module start op  28 maart en  3 oktober 2018.

Het examen voor de sprinklercursussen zal worden verzorgd door CIBV op 30 /31 mei  2018 en  5 /6 december 2018 worden afgenomen. Hiervoor dient men zichzelf aan te melden.