Ook een opleiding of cursus volgen over brandveiligheid?

Opleidingen brandveiligheid

EFPC verzorgt diverse cursussen en opleidingen op het gebied van brandveiligheid, waarbij het delen van kennis en praktijkervaring centraal staat.

Wij bieden de volgende opleidingen aan op het gebied van brandveiligheid:

De opleidingen worden gegeven in het moderne opleidingscentrum van EFPC. De docenten zijn échte experts, met naast theoretische kennis ook ruime praktijkervaring op het gebied van brandveiligheid. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de cursisten veel concrete voorbeelden uit de praktijk krijgen hetgeen gemakkelijk tot herkenning van bepaalde situaties zal leiden.

Op al de opleidingen zijn onze leverings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Ik meld mij nu aan voor een van de brandveiligheidsopleidingen.

Opleidingen nieuws:

Conversie cursus nieuwe versie NEN-EN 12845:2015 + NEN 1073:2017

In 2018 zal de nieuwe versie van de NEN-EN 12845 + NEN 1073 worden gepubliceerd. Daarom organiseert EFPC in samenwerking met CIBV een conversie cursus waarbij alle verschillen tussen de nieuwe en de oude versie van de NEN-EN 12845 + NEN 1073 worden behandeld en de achterliggende reden achter de wijzigingen wordt uitgelegd.

De cursus duurt één dag en wordt afgesloten met een deelname toets. Bij een positieve aflegging van de toets wordt een officieel certificaat afgegeven door CIBV.

De kosten voor deze opfriscursus bedragen € 375,- p.p. inclusief lesmateriaal, toets, certificaat en catering, exclusief BTW, gebaseerd op prijspeil 2018.

Schrijf je nu in voor de conversie cursus!

De nieuwe NEN-EN 12845 + NEN 1073 zal waarschijnlijk in maart definitief gemaakt worden. Dan zal EFPC de cursus geven met de definitieve versie!

Ik schrijf mij in voor de conversie cursus.