Examentraining

Doel

Heeft u binnenkort het examen Aankomend sprinklertechnicus of Sprinklertechnicus en wilt u goed voorbereid zijn dan biedt EFPC u een examentraining aan voor het onderdeel ontwerpen en/ of hydraulisch rekenen.

De examentraining zorgt ervoor dat u helemaal wordt klaargestoomd voor het examen aankomend sprinklertechnicus of sprinklertechnicus. Deze training is er volledig op gericht dat u slaagt voor het onderdeel ontwerpen en/of hydraulisch rekenen. 

Bestemd voor

Degene die het deelexamen hydraulisch rekenen en/of ontwerpen moeten doen voor Aankomend sprinklertechnicus of Sprinklertechnicus

Cursus omschrijving

Tijdens de training zult u meerdere oefenexamens maken waarbij u persoonlijke begeleiding ontvangt. Elk oefenexamen dat u maakt wordt nagekeken door onze docenten en terug gegeven met opmerkingen waar je op moet letten bij het maken van het examen. Onduidelijkheden en misvattingen worden met u doorgenomen en uitgelegd.

Om de training te kunnen volgen moet de deelnemer al eerder de opleiding Aankomend sprinklertechnicus of Sprinklertechnicus hebben gevolgd.

Cursusduur en -kosten

De cursusduur bestaat uit 3 lesmiddagen die over drie weken worden verspreid van 13:00 tot 16:30 en de cursuskosten bedragen € 375,00 dit is inclusief digitaal lesmateriaal en verzorging zoals koffie, thee.

Start opleiding & examen

De training zal starten op woensdag 9 mei en 7 november 2018 .

Het examen voor de sprinklercursussen zal worden verzorgd door CIBV op 30 /31 mei  2018 en  5 /6 december 2018 worden afgenomen. Hiervoor dient men zichzelf aan te melden.